FUCK YOU ISA FISA

JÄVLA MYTTARE ISA FISA, du har inte vunnit någon jävla bil din firi!!

bailaaando

Åhh yeees vi vann Storvreta, andra gången jag har vunnit men har även ett silver. Så jag måste bara ha spelat i bra lag asså. Ehm efter min match så satt jag och tittade på massa finaler, tillslut kom mina kära vänner bakfolla och tittade med mig. Köpte godis påvägen hem, som snart min familj har ätit upp!!.... Så såg gårdagen ut.
Idag väcktes jag av att mamma ringde och sa att vi skulle äta på hennes jobb. Men först var jag tvungen att hitta min mobil, letade över en timme.. Hatar ljudlöst ibland! Vart en sväng ner på stan för att leta klänningar men det sket sig, har två hemma som jag står emellan. Önskade jag hade ett snyggt halsband men nej nej. Får ta och leta imorgon med. Klockan 21.00 ikväll är det 17 again, åhh naaijs naijs :)

FINAAAAL

JARRÅÅÅ DÅ VAR VI I FINAL!! Fan vad skönt, som jag har längtat asså. Vi har spelat sjukt bra i cupen, vi har aldrig spelat så bra tsm. Vi måste vara helt taggade till imorgon, finalen är 08.50 i A hallen i Fyris-hov mot Hässelby Hawks. Vi har slagit dem förut så vi ska ta dem igen.
Jag måste sova nu, så jag ska vara pigg och fräsch till morgondagen. UUUOOFFF vad taggad jag är.
Efter matchen ska jag dra till gränby kötta ett kil godis för vi har 2.90 där (endast för dem som spelar cupen). Shoppa lite kläder sen är jag jäääävligt nöjd!

stor och tung krossa pung!

Det är ju Storvretacupen som ställer till för mig och bloggningen. Men hitintills har cupen gått jjävligt bra och vi har vunnit alla matcher. Ikväll tjugo i nio är det semifinal och vi måste verkligen vinna. Jag har ont i mina ledband i högerfoten fast det är bara att tejpa kyla och köra. 
Jag hoppas på en vinst ännu en gång annars suger denna kväll oerhört mycket. I see you soooon!

Adriana Lima

Adriana Lima är sjukt jävla snygg, finns det någon snyggare på denna planet. Nej tvek asså, mhm!! Man skulle inte tacka nej till den kroppen och utseendet. Ussch blir nästan deprimerad, det borde vara förbjudet att vara så snygg....

catrin kom hem jag är hungrig!

Har just precis färgat håret, det blev mocka brunt. Jag hoppas att resultatet blev dunder bra, orkade inte med de röda eller min otroligt fina utväxt.
BTW ni anar inte hur hungrig jag är, asså bakismat come to mama. Men nej jag vill inte sitta och goffa själv så jag hoppas på att catrin kommer hem från stockholm. Sen när hon kommer hem kommer hon säkert inte palla vara med  mig, fiiriii.
Äsch medans får jag nöja mig med att titta på Victoria's Secret Fashion Show, som jag har längtat asså!

orken är inte på topp

Jaa som jag sa mår jag inte så bra, men istället så taggar jag till Victoria's Secret Fashion Show. Jag hoppas den blir galet bra, standard! Jag lägger ut bild på mina julklappar när jag har tid, eller ni kanske inte äns får se dem. HEMLIGHETSSTÄMPLAT!!

julmust

Jarrå man lever och är typ sjuk eller ahh jag blev det efter gårdagens halabalo :) Usch jag är helt skakig och jag har mina fönster öppna för att jag inte ska börja må illa. Har knappt ätit något idag har inte varit hungrig och jag får inte i mig mer än en macka. OUUUFF julmust gick ner, eller aa det återstår och ser om den kommer upp igen sen.
Funderar på att färga mitt hår, det vore dunder!
Imorgon är det storvreta och hoppas på att jag mår bättre tills dess, vi måste ju vinna!!

julafton

Inte fan vann jag något på bingolotton igår, det kunde jag ju fet glömma. Efter spelande tog mig en cider och träffade catrin. Gick lite på promenad och snackade, så fick jag reda på att Isa Fisa Ullbors vann Volvo XC60, äckelbarn. Aja somnade gott med mitt nya täcke, fast det var lite varmt.
Ska börja göra mig i ordning och sedan bär det av till mormor och tommy för julmat och massa annat gott. Ni får ha en bra julafton!!
GLÖM EJ KALLE ANKA, ÅRETS HÖJDPUNKT!

happy hoe.

JUL JUL STRÅLANDE JUUUUUL!! Älskar verkligen att snön är typ borta och det är +gradit, det här funkar inte!! Kanske kan lämna frysen öppen så det blir lite kallt ute. Haha ahh nu börjar jag bli hungrig och mamsen har fan inte kommit hem blir deprimerad. Därför sitter jag här och luktar mig i armhålan och är nöjd, asså vad vill jag haha :P:P:P älskar :P gubbar så söööta NOOOT!
Hejdå bajs

Victoria's Secret fashion show 2011

Asså dunder under, Victoria's secret fashion show 2011, taggar som fan. Förra året tittade jag på repriserna hela tiden och även på datan. Det är så sjukt bra och alla är galet snygga. Det är den 26 december 20.00 på TV3 missa inte det. Det är sååå värt att se på!!
diamant BH:n från förra året, var värd flera miljoner!

låt aldrig hoppet försvinna.

Ja som sagt har varit med catten hela dagarna. Men idag är det ju uppesittarkväll och då ska man vara med familjen och käka julmat öppna några packet eftersom vi ska till mormor imorgon. Hehe lite fusk va ;) Nej men sen ska vi över till grannen och kötta bimgolotto. Om jag förlorar ska jag knacka på cattens dörr och slå henne lite fint sådär på axeln -.- Nej men har precis städat rummet som mamma ringde och väckte mig imorse och sa att jag skulle göra.
Funderar på att dra en julskinkamacka, dunder gott. Eller ahh kanske en film sisådär innan brorsan och hans tjej kommer på besök..

17 suger

Vad vill åldern 17?? Händer absolut ingenting, och det värsta är att man har kompisar som ä'r 18 år, dom kan ha kul och gå ut på krogen och allt. Men nej då ska jag sitta hemma och ruttna tills det växer mossa på mig.... FIRI! Ahh mm fuck you.. jag vill bara vara 18 nu, jag har inte festat på typ 2 månader, skandal och jävligt tråkigt. Om inte jag får ett bra nyår då jävlar bajsar jag snett på allting...
jag vill göra något nuu!

FUCK YEAH

Känns så fruktansvärt skönt med jul fucking lov. DÖÖÖ så skönt!! Fika med klassen imorse och vi körde massa lekar, som man egentligen ska köra på förkrök men det gick ju bra det ändå. In i kyrkan och titta på alla lärare göra bort sig, sen det sorgliga att våran bästa rektor slutar... FIRI!
Blev Jalla till lunch med brudarna och micke, haha naijs naijs. Ikväll har jag inga planer, fårse vad jag ska göra ska även försöka få tag i catrin som har försvunnit eller något..
shooo förra juuulen!

I wanna be a rockstar

Hej hoe let's goooo! Jag har precis duschat efter en kamp mellan döttrar och farsor, det var en riktig kamp, vinna eller försvinna. Första omgången vann de där jävla gubbarna asså, men sen så spelade vi lika. HA! De orkade inte i slutet så därför blev det lika, pensionärer nästa!!
Ska titta på flickan som lekte med elden och vet ni imorgon är det jullov :) YEAH BABY YEAH

hard work work

Såklart en till onödig dag i skolan, de ända roliga var att våran bästa lärare Jim kom tillbaka från en cancerbehandling. Åhh han är så jäkla mysig asså :) Har tittat på män som hatar kvinnor och snart bär det av till träning och vi ska ha match mot föräldrarna. Inte jätte taggad för jag har sträckt ryggen eller något, det gör skit ont iaf. Men innan träning så har jag kikat på klänningar, såklart.

Denna (nedersta) känner jag nog mest för :) men såklart är den slut, men tur att den är från VILA så jag kan kika på den i affären i stan

FML

JAg är inte på humör, inte alls, allt kan bara dra åt heeelskotta eller något liknande. Matchen gick åt helvete och jag gick stortsätt på planen, var hur seg som helst. Vad beror det på, joo jävla fitt skolan som man ändå inte gör någonting i. Imorgon har vi entill helt ovärd dag som kan gå och pippa med en skogsmulle. ÅHH!!
Sen ba blir jag stressad över klänningen och vad för skor jag ska ha på nyår. Eftersom man inte har den perfekta kroppen passar ju tamefan ingenting. FUCK YOU HEJDÅ!

good feeling

Brorsan pumpar gamla goda festlåtar som man bara får galet mycket nostalgi från. Tänk den tiden, heeelt spårat. Men i somras var den bäst, förra året var man ju liten pluttis eller nej två år sen då var man plutt. Matchen idag gick sämst så nu pratar vi inte mer om det, SAGA <3
Kom på nyss att jag måste baka till min klass, varför just jag jävla fiirii klass. De bara förstör..........
FML
visst vill man bara äta upp'na, min lilla säl/katt

whateveeeeeeeeeeeer

Har hängt med catrin heeeela helgen lång. Vi har bara chillat galet varje dag, kollat på en och en annan film :) Igår åkte vi till staden för att äta, vi tog kina buffé ffast vi inte äns var så hungriga..-.- Efter det blev vi hämtade och sedan bar det av till Ekeby för film. Bussen hem med mycket skratt och vi var helt trötta, detta fortsatte även efter vi gick av bussen hahahha. Whateever!!
Nej men vi sov som stockar inatt och snart bär det av till Sagas Herrlags sista match, TAGGA TILL TUSEN!!! kötta som fan

here we go again..

Catrin gör mig helt taggad på nyår med henne snack asså. Blir helt pirrig i hela kroppen och vill bara att det ska vara nyår nu nu nu. Sen kommer det säkert faila när den väl kommer haha... 
Men blev helt stressad när hon redan har tittat ut klänning att ha på nyår, shiiit liksom vad ska jag ha på mig förnågot? Vad för smycken? skor? smink? jag dööör stress stress stress. Har redan massa stress från skolan och nu blir det bara mera. Måste andas, andas in andas ut...... (a)
Har gjort 3 uppgifter av 4 möjliga jag är kiiiiiing på riktigt. Men det var ju en baggis, eller inte FML!! Okej ska sluta skriva hejdå
KBKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

take me higher

Man har alltid samma tanke varje måndagmorgon, FML! Orkar inte gå upp ur sängen, mår ille, ångest inför skolan, hatar alla ämnen... Samma grej varje jävla måndag. Klarade hela dagen idag och har även känt mig lite vuxen och pratat med lärare om mina två IG:n som visar sig bara var i stortsätt komplittering.
Efter skolan var det direkt till dagiset och hämtat Topollo. Jobbade till halv nio idag och vi har tränat på hans lucia sånger till imorgon haha. 
Imorgon har jag sovmorgon som vanligt, men ska man köra traditionen att gå upp och titta på luciatåget och käka massa gott. STORT tvek på den va :) ända sovmorgonen i veckan och jag kan bara inte missa den.
Ska äta snart och jag har hunnit med praktikuppgift och sedan väntar engelskan med mig....
OJ GAASCHH VAD LÅNGT!!

say what?

Fredag: Skolan som vanligt, fick fucking IG på psykologi provet som jag hade pluggat sate till. Mamma förhörde mig och jag kunde allt. Aja är skit arg. Match på kvällen, min första med Saga och vi förlorade mot Storvreta med 7-1 och jag plockade på mig Sagas första utvisning. Efter matchen drog jag och catrin till Diös och tittade på Danmarks herrlag.
Lördag: Upp vid elva tiden och åka på match mot Danemora/Österbybruk. Vi förlorade och jag fick fakking 2 utvisningar för att domarn sög. Alla känner igen den domaren för han ser ut som Hitler...... När jag kom hem var jag helt slut så jag sov lite och sedan blev jag bjuden till ida. Drog dit och spelade en massa spel.

Söndag: Bara legat i sängen och chillat galet, hunnit tittat på Avatar. Så galet bra film asså, tänk om det hade varit så på riktigt :O Hunnit även bråkat med mamsen, men chill nu. Jag funderar på att baka något, har inte gjort det på länge känner jag. Snart är det även Beck-Pojken i glaskulan. Såklart efter det är det väll Fråga olle :)
sammanfattning av min heeeeelg :)

naturkunskap i min rumpaaaah

SÅHÄR TYCKER JAG OM NATURKUNSKAAAAAAAAAAP!!!! *ironi bild*

all day all night

Jag pluggar dag som natt, hela tiden stup i kvarten. Värsta pluggisen, men jag tycker det är gaalet tråkigt. Vill bara vara ledig och leva mitt liv som i somras. Köra stenhårt hela tiden, kröööka, soola så man blir pepparkaka och ahh shiit. FML, men det är skönt att det börjar bli vinter, jag och catrin har planerat som fan att köra pulkarace när det är läge för det.
Fast vi kommer väll sitta fastsydda vid x-boxet/PS3 i jul, eller hoppas catrin får ett i julklapp så ska vi gamea sönder hela lovet. Driver ska krooka, nej jag vet inte. Jag är trött hejdå..

black army, D DE!


love snow


jag tog en kula för dig.

Försöker plugga så mycket Ekologi som det bara går men det är så sjukt mycket man ska kunna. Sedan alla svåra ord bara försvårar det ännu mera att lära sig. Om man inte förstår det man läser kan man ju inte kunna det heller... Ska försöka igen och se om det går in något i min skalle, hoppas det iaf. Annars blir till att titta på värsta pojkvänsakademin.

my feelings for you, have always been real

Skolan är så galet latch fast ändå inte, jag hatar när man får uppgifter när man har massa prov samma vecka. Fattar verkligen inte hur dem planerar de där lärararna asså. Fick reda på svenskaredovisning och fick VG+/MVG, fan vad nööjd man blev då. Dock komplittering på fitt matteB, det kan suga kuuuuk.
Hade inte matte idag så är gaaalet nöjd, så man fick sluta en timme tidigare. Har ätit lite nudlar nu när jag kom hem och halv sex bär det av till träning. Men först lite plugg :)
åhh vill ha sommar nuu och kröök!

det här är mitt liv jag lever min dröm

Såklart så gick jag ut med catrin, hon fakking räddade min kväll från att gå under. Istället gjorde hon till bland den bästa dagen på länge. Vi skrattade såå sjukt länge åt samma sak, sen tänkte vi det och allt bara gick runt runt runt. Sedan kom lilla sebbe reflow från ingenstans och lyste upp stämmningen ännu mera.
Jävligt kallt vare dock ute och jag höll fan på att frysa ihjäl. Tur att jag är inne nu så jag kan tina och plugga lite natur, eller va vadå natur palla! HAre bra hej

som vanligt..

Jag har inte lust att blogga, är bara jätte besviken och allt ba blääää. Funderar på att träffa världens bästa catrin,
jag känner att jag behöver det innan pluggandet... ARG, vill inte vara kvar.
jag önskade jag kunde vara såhär lycklig just nu

playing in the wintersnow

Matchen slutade 4-1 tror jag, det var mot enköping. Saga var faktiskt bra men vi har inga riktiga målgörare som skjuter för fulla muggar på målet. Men ahh en bra insats av tjejerna i alla fall.
Jag ska äta nu och sedan blir det lite film och mys med mamsen. Idag är det även Beck-Annonsmannen och sedan fråga olle :)

bang.

Matchen igår var heeelt knas, så galet jämn match så det var sinnes. Man var så nervös hela matchen, catrin och jag ba köttade som fan när Saga gjorde mål. Under matchens gång fick vi sms att vi skulle dra till Storvreta på chillkrök, så efter Sagas förlust i Sudden så blev det storvreta för hela slanten. Tog sista bussen därifrån och hann med sista femman, catrin sov dock över men jag mådde inge bra trots ingen dricka.
Vaknade vid ett tiden idag och ska snart åka och kolla på mitt innebandylag som har match. De kommer förlora är nästan säker, för det är DIV2. MEn nu har jag bråttom hejdå.

västerås bitch.

Västerås vad under dunder kul måste jag säga, kul att lära känna några nya i laget. Så nu känns det verkligen som jag har kommit in i laget på riktigt eller hur man ska säga. Jag sov med denise, felicia och anna. Men när felicia och anna drog till de andra brudarna så knöt vi ihop deras grejer och pyntade rummet med. Haha skrattade så mycket, men dom hämnades på oss och kastade våra madrasser överhela hotellrummet.
Aja idag har vi kört Arosfortet, och vilken kamp det var. Denise lag tog hem allt, men stackars mitt lag kom typ sist haha orkar inte. Men det var värsta utmaningarna och man var tvungen att vara bra på att klättra!
Laget sa hejdå vid donken där vi åt också, fick två donken glas också :) brorsan ville inte ha sitt, blev jätte nöjd för ett glas till :D 
Nu blir det innebandy som jag har typ längtat hela helgen för att se. Det är SAga-Gottsunda, derbyt och mycket folk hoppas jag. Serieledarna mot tvåan, hell yeah kamp så det skriker! Drar med mig catrin också min älsklingsgumma!
denise och våran julpynting på rummet!

sa du psykologi?

Asså haha psykologi måste vara ett stort skämt, jag fattar i storts sätt ingenting om hjärnans tänkande och alla andra mission grejer. Jag ska kunna utvecklingen av alla möjliga psykologer som har kommit på denna fruktansvärda skit ämne. Ska försöka plugga vidare men måste också titta på Böda Camping och A cinderella Story. Måste ta pause ibland i pluggandet ju :)
Btw imorgon ska jag köpa shorts, strumpor och förmodligen ett par skor som är varmfodrade.

LIVS!


drar en funderare!

Funderar faktiskt på att börja blogga här med och på den andra om jag hinner så att säga. Annars blir det lite då och då.
Aja matteprov imorse, gick väll helt okej. Vet nästan säkert på ett IG men jag kan detta men när det kommer till proven så går det skiiit, och omproven går skiiit bra även fast jag inte pluggar. Imorgon är det psykologi som gäller och jag ska plugga som bara den för att klara det imorgon. Orkar verkligen inte med två IG. Imorgon ska vi bada också med äckel klassen, jag hatar att bada med andra..... hejdå..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!