can you feel the love tonight.

Jag har haft två lektioner idag, helt onödiga. Har inte gjort något speciellt, men det var dunder varmt ooch skönt. Man vill bara pressa och bli brun, fast det är ju så jävla tråkigt, men man måste väll ha tråkigt någon gång också.
Man märker att det är börjar bli slut på detta helvete, slut på tvåan och siktar in mig på trean. En ny termin och nya möjligheter, och jag fyller 18 då också, GILLA GILLA!!
Lämnade in två hemtentor idag och det känns så jävla bra, asså jag har två uppgifter kvar, bara två stycken. FYFAN VAD SKÖÖÖNT!!
Just nu tittar jag på Eurovision song contest, och inväntar att BB ska börja! Imorgon blir det ambulansövning för hela slanten, sen får vi se vad helgen har att bjuda på.


vilken klänning ska jag ha till studenten?? KOMMENTERA

Iår hade jag tänkt något ovanligt, eller iaf på den där blåa/turqosa klänningen, jag vill testa något utanför ramarna. Något som jag egentligen aldrig skulle ha tagit på mig förut. Så jag vill testa något nytt och fräscht. KOMMENTERA GÄRNA VILKEN JAG SKA HA!!


MatteB nationella.

Igår ikväll kunde jag verkligen inte sova, jag vaknade helatiden, allt var bara sämst. JAg har såna där nätter då jag ligger och tänker, och tänker, det tar aldrig slut. JAg kan verkligen inte sova när det händer. Det fungerar bara inte, och jätte bra tajmat var det med att vi hade nationella idag på morgonen. Aja det gick som det gick, och jag hoppas att jag får ett G iaf, annars gråter jag blod.
Ända positiva var att vi fick sluta tidigt, så jag har bara slappat hela dagen. Men nu ska jag på fotbollsträning och test träna med Danmark United, hoppas det är kul så jag kan forsätta.
Fort hem efter träningen och kolla på BB!


här var det livat!

Jag har inte bloggat på ett bra jävla dag asså, helt sinnes!! MEn har inte haft tid och har inte orkat tänka på att blogga, skolan tar så mycket plats just nu också...
Inget speciellt har hänt heller, eller joo valborg har varit. Det var sjukt kul fast blev typ tok bakis mitt på dagen.. Annars var det sjuukt kul.
Idag är det måndag, ooch vi har studiedag så har inte varit i skolan idag. Imorgon börjar 12.10, stört skön. Mycket uppgifter som ska göras innan skolan slutar, så man måste ligga i för att betygen ska ligga på topp.
Funderar på att baka någonting och sedan ska jag vänta tills mitt älskade big brother börjar. Gosa ner sig i sängen, ååhh skönt :)
Hahaha sen en till sak jag kanske ska börja på fotboll igen, wooop wooop!!
HELLUE BIATCHES!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!