I've never been perfect.

Det är helg, denna mördar vecka är över och jag har gjort diverse uppgifter som ska lämnas in. Igår var jag med tussen och sofia, åkte hem, fast fick stå på stationen i 45 minuter i regnet. Värsta jag har varit med om typ, helt blöt och slickat hår. Idag har jag städat mitt rum, så duktig jag är. Snart har jag skrivit klart mitt svenska tal och PM:et till Nationella på måndag. Känns rätt bra faktiskt, så ska träna imorgon som bara den. Storvreta på TV, maten är snart klar och sedan bär det av till Haegen för mys. Så SCHING

hello people

Otroligt dålig uppdatering på bloggen tycker jag, från alla parter. Har inte kunnat skriva något, har pluggat och sedan varit på härjarö och härjat ;ppPP:P Har prov imorgon i Naturkunskap om Energi! Stört tråkigt faktiskt... Sedan utvecklingssamtal! Denna helg kommer väll bara bestå av plugg känns det som, har nationella i Svenska B nästa vecka och andra uppgifter måste göras också... USch för skolan, det är ca 2 månader kvar... Längtar, fast jag har inget sommarjobb så kommer vara helt pank i sommar.. usch. Aja nu BB hejdå!

välkommen hem.

Igår kan ha varit den bästa på länge, jag fick mitt efterlängtade krök. Vi fick även bada, svin kul och kallt. Allt bara slutade jätte bra, fast bakis idag.  Har inte gjort något idag, skulle ha gjort klart 2 uppgifter men jag hade ingen ork. Tittat lite på BB sen danmarksif match på Sävja IP.
Har även hunnit packa för tvåorna ska på läger imorgon på Härjarö, ska bli kul faktiskt. Så nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

jag såg en bild av en flicka.

Så himla skönt med helg, har verkligen längtat, men dock ska jag inte klaga för vi har inte haft en enda lektion denna veck. Sex och samlevnadsvecka har vi haft, grymt kul faktiskt. Men nu är det helg och jag vet inte ritkigt vad jag ska göra. Ska tjocka mig med ida idag förmodligen. Som alltid så vill jag kröka, men ingen annan vill för dem kan ju gå på fitt krogen.... aja nu ska jag röra mig.


I want love from you


söndag.

I fredags blev det lite påskmat hemma hos oss, brorsan och hans flickvän kom över också. Blev mycket mat och påskäggsletande. Framåt mot kvällen kommer Rickard och spelade Jägersro, och vem tror ni vann? Jo jag, haha första gången jag spelade och fattade nada i början men sen så!
Mamma väckte mig på lördag morgon och det var dags att röra sig mot enköping för att jobba som servetris på Fredriks & Susans bröllop. Det var kul, inte stressigt, men det bästa var att stå i baren och blanda drinkar.
Idag är det söndag, har inte gjort något speciellt. Läst lite av engelskaboken och ska försöka göra en reading log imorgon, sedan är deet väll bara att läsa vidare.
Kollar på BB just nu, jag hoppas att Marcel åker ut eller hulda. SEdan är det väll bara att gå och lägga sig för imorgon bär det av till mormor för påskmiddag.

internet is back!

Fått tillbaka internet igen, mamma har kirrat trådlöst för en gång skull!! Ehm har inte så mycket att säga om detta lov har inte gjort något alls, absolut ingenting. Har träffat en eller en annan kååmmpizz men annars så har det varit stentråkigt... om man ändå var 18 eller något, om folk var mer taggad!! Bara jag som är taggad på att göra någonting helatiden!! Speciellt på att kroka, det är min bästavän typ, hahaha. Nej trött, ska sova, imorgon blir det bröllop i typ 12 timmar.
helluee


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!