I'M BACK BITCHES!

Jag är tillbaka på banan här på  bloggen, internet har varit helt fucked up hemma hos mig. Så en dag som idag funkar det, under dunder pullman!! Inget speciellt har hänt denna vecka, eller jo G på matte prov, VG+ på en uppgift och sist men inte minst VG+/MVG på ett proov, nöjd med insatsen.
Idag fyller världens bästa hagen år, malin fyllde imåndags och marre imorgon. Fan vad alla ska bli 18 utom jag, förutom ida som blir hela 19 barre... FML!
Lägger upp lite bilder från förra helgen också, det ända kort jag har för tillfället.

nooooo..

jag har inget internet hemma så kan inte blogga, börjar när det är fixat!!
SAKNA MIG INTE FÖR MKT, LOL!

någonting jag behöver varje dag.

Big brother är något jag behöver varje dag, seriöst jag måste se på det. Ser man ett program en dag måste man se alla andra program de andra dagarna. Det är beroendeframkallande och helt bra.
Fast i år har det spårat ut med alla prank och de mobbar varandra heeeelatiden. Fick även reda på att SIPAN åkte ut idag, rätt åt han!! HAN sög hårt.... förstorade alla grejer, överdrev som fan helatiden, såna människor pallar man inte bara.
Så nu ska jag kika vidare när dem leker vikingar!!

seg som vanligt

Jag har inte uppdaterat bloggen på några dagar, det är för att jag har varit upptagen med att plugga omvårdnad och MatteB. Men nu är det över, men såklart så kommer det massa andra saker. LACK!!! har prov och massa läxor nästa vecka också, men jag måste faktiskt få njuta när jag har helg.
Imorgon är det fredag och jag hoppas på festligheter, eller något annat roligt ;)
jag var barnvakt idag
Dagens inköööp :)

monday it is.

Jag hatar måndagar för dem är sega och det händer inget kul för fem ören. Har inte pluggat ett skit i helgen och har två prov denna vecka. BRA PLANERING!! NEj så idag ska jag plugga järnet, imorgon med och sen onsdag har jag ett prov sen plugga järnet på kvällen. Efter det kan jag slappna av lite, och tagga till helgens aktiviteter som jag vill ska vara idag!! JAG DÖR SÅ TAGGAD.. NEj plugghögen kallar på mig.

lördag var det ja.

Igår gick jag hem till ida, men även catrin var där och härjade. Vi spelade spel med la familia de Haegen och sedan spelade vi något som vi brukade göra när vi var yngre. Det var grymt skönt att bara vara med tjejerna och bara skratta men även ta det lugnt.
Vaknade av att nicke gick in i mitt rum och var tok bakis, sedan blev man bjuden på en kall framför TV:n. Har inte gjort någt vettigt sen dess, eller jo lagat mat till han och mig. Ikväll ska jag förmodligen vara med Sofia och Maria.  Hejdååå

.


have to have!

Jag fick ett meddelande idag att min beställning från tele2 hade kommit. Jag blev helt uppfylld av glädje och ville bara åka och hämta den på ICA. Sätter mig på bussen hem med ett leende på läpparna. Hämtar ut mmobilen, sen visar det sig att det bara var mammas jävla mobil. Jag hade ställt in mig på att jag skulle få den idag, men nu är jag helt besviken.... Så jag får den imorgon eller på fredag (snälla säg att det blir imorgon!!).. Den ända goda nyheten är att jag har hittat mina dröm skor från bikbok för 599:-... JAG SKA KÖPA DEM IMORGON!!!
liknar Jeffrey Campells skor!!!!!:):)



spännande.

Jag har tittat runt lite om möjligheter till sommarkurser, alla är ju ungefär lika varaandra. Så fick jag en länk av en kompis att gå hundförarutbildning med försvarsmakten, för ungdomar. Man får låna hund och så utbildar man sig i en vecka. Hur sköönt och häftigt vore inte det. Men sedan var ju frågan vem jag ska gå med, så tvingade Joel att följa med mig. Han är ändå MÖP så det är laaatch. Tagga då, vill lära mig saker nu :)
Foto: Bo Eriksson

work work work.

Jag sov såklart "middag" igår, och det resulterade att jag inte kunde sova på kvällen. JAg somnade vid fyra tiden, huuuva att jag äns orkade gå upp till skolan idag. Klarade mig igenom dagen, kul att träffa brudarna igen. 
BTW det är första måndagen jag inte jobbar, på en låååång tid asså. Men det var skönt och har hunnit skickat in 2 uppgifter till skolan. 
Vill bara ha min nya mobil nu, men blir helt nervös att den inte kommer komma denna vecka. Då kommer jag lacka sönder, för jag vill ha den absolut nu!!
Ikväll är det BB, längtar för min älskade rodney har kommit tillbaka till liv :):)

work work work.

Jag sov såklart "middag" igår, och det resulterade att jag inte kunde sova på kvällen. JAg somnade vid fyra tiden, huuuva att jag äns orkade gå upp till skolan idag. Klarade mig igenom dagen, kul att träffa brudarna igen. 
BTW det är första måndagen jag inte jobbar, på en låååång tid asså. Men det var skönt och har hunnit skickat in 2 uppgifter till skolan. 
Vill bara ha min nya mobil nu, men blir helt nervös att den inte kommer komma denna vecka. Då kommer jag lacka sönder, för jag vill ha den absolut nu!!
Ikväll är det BB, längtar för min älskade rodney har kommit tillbaka till liv :):)

RODNEY IS BACK!

Blev helt ledsen att Hanna W åkte ut men det bästa var nog att Rodney Da Silva kom in igen. Så nu måste alla rösta så han får stanna kvar resten av tiden. Han är så jääävla rolig och bra!! Åhh detta kommer bli så jävla spännande!

sometimes it hurts.

Igåår spelade jag mina sista innebandymatch för denna säsong, vi spelade lika mot enköping och tog våran första poäng i D2 :) cooolt.. Direkt efter var det bråttom hem till Mellofestivalen, skkönt att loreen vann :) Träffade Sofia och Mickis efter det, somnade ganska tidigt.
Idag beställde jag min nya mobil, det blir en överraskning om vilken det blir ;) Har även kollat på mitt lag som spelade match, det gick ju sådär...
Ikväll blir det BB som vanligt, sedan är det väll bara att tagga till skolan imorgon...

fick dessa av mamsen idag :)



VILKEN BLIR DET ?!?!!?!?!??!



lördag.

somnade tidigt igår, var fruktansvärt trött efter skolan och allt. Vaknade tio idaag och började genast att städa för annars vet jag en mamma som skulle bli galen på mig. Ska snart åka vidare på match i enköping, taggarååå!! Ikväll är det melodifestivalen, men undra vem jag ska spendera den med ?!?! Återstår och ser men nu ska jag packa ihop mina grejer :)


WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH


ät bajs.

JAg ska komma igång med bloggningen nu, är klar med alla uppgifter så nu är jag finito, DONE!! Har övningskört idag, på motorvägen, första gången jag körde i 110km/h på en motorväg. Såklart så körde jag när alla slutar, och då är det sån jävla trafik. MEn är man bäst så krockar man inte, jag är såklart bäst ;)
Ikväll blire buffléééééé för hela slanten, nomnom jag vill bara äta nu!! Vi ska sitta länge och dega.


TATTOOS!

Denna skulle jag kunna ha i nacken eller på ena skulderbladet, kanske inte i det typsnittet eller den storleken. Jag vill verkligen ha!!
Fotspåren skulle jag vilka ha på foten eller på ena skuldran om jag inte väljer stjärnor istället.
denna skulle jag ha precis på samma ställe som Rihanna :)

all night long.

Igår spelade jag två matcher, nästan direkt efter varandra också. Gjorde illa mig såklart på sista matchen, den där jävla foten blir jag lack på!! Var helt trött när jag kom hem, och letaade efter något att göra på kvällen. Jag och sofia åkte till maria på landet, det var helt okej. Vi sov där och gick upp tidigt imorse. Inget speciellt var det!!! Men när jag kom hem såg jag att min toolbag låg utomhus helt sönder bränd. DET HADE BRUNNIT I MIN TOOLBAG, ALLA MINA INNEBANDYSAKER!! Är helt deprimerad för det är förstört, har även gråtit en skvett. Sen är massa andra saker jobbigt också. Idag ska jag bara vara hemma och göra matte, kanske lite engelska. Ikväll blir det väll Wallander och BB :)



life is good

Dålig uppdatering från mig känner jag, har typ inte haft tid att blogga. Har jobbat och fixat lite med skolan och så, då hinner man inte. Som sagt så förstördes alla mina innebandy grejer så igår så fick vi 1900:- av försäkringen att handla för. Jag köpte en toolbag, skosnören, fotskydd, linda till klubbaan och een helt ny klubba :) är sjukt nöjd över köpen faktiskt.
Idag har vi friluftsdag, så jag och tjejerna från klassen ska grilla korv på stordammen. Vi ska ha de lite mysigt där ute i skogen helt enkelt. Nu ska jag fixa lite grejer så jag inte glömmer något :)


make me stronger.

JAG LACKAR!! JAG SKREV ETT HELT INLÄGG SOM BARA FÖRSVANN........ ARG!!
Dessutom vaknade jag innan larmet imorse, värsta ångesten och inte kunde jag somna om heller!! Skolan var väll som vanligt, men lärarna har tryckt in en jävla massa till nästa vecka. Inte okej enligt mig, jag orkar verkligen inte jobba. Men efter skolan unna jag mig med 25 ´min solning, välbehövd men röd. Har  haft träning och köpt ny blå vårjacka, ganska nöjd faktiskt.
Ska plugga snart sedan blir det BB för hela slanten. Imorgon ska jag börja övningsköra igen, back on track guys!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!