jag kan också ha rätt.

Då var det mittpraktikträff, kul att prata med alla och dela massa upplevelser tillsammans. Längtar inte tillbaka till plugg och massa äckel prov. MEn det gick foort, och vi tog en lunch på stan och hann även sola. Såå sjukt lökigt i solariet asså shiiiit!! Hem och sen direkt till en jobbig träning, klarade 90 grader i 2.08 minuter lite stolt faktiskt. Nu är man hemma ska lägga sig i badet med hårinpackning, fy vad skönt det ska bli.
Imorgon bär det av till praktiken igen, 16.00 börjar man :)


jag blev tagen på sängen.

Galet skönt att vara ledig idag, jag sov i 12 timmar inatt. Kunde sovit äännu längre men nej man kan inte slössa bort hela dagen heller! Åkte tidigare till stan också för att titta på lite kläder, men det ända jag hittade var en halsduk för 20:-, så sjuukt värd för en snygg halsduk. Jobbet gick fort och gick till morfar sen och pratade en massa om praktiken om hur jag hade det.
Imorgon är det mittpraktikträff, är heelt nervös för att komma tillbaka till skolan. Men de ska nog gå bra :) Efter skolan blir det att äta på stan med tjejerna i klassen. Sedan är det väll säkert träning på kvällen -.- inte taggad.




trött...

Igår blev det inte sent heller, var hemma hos ida och var barnvakt. Skulle ha vart med brudarna från klassen men skulle knappt hinna ttäffa dem tills jag skulle hem igen. Så jag hoppas det blir något nästa helg istället.
Det var sjuuukt svårt att gå upp imorse, höll på att dö, ville bara sova ännu mera. Men iväg bar jag mig, jobbade till ett sen ledig sen böörja igen två timmar efter. Fick färga mammas hår, blev ganska bra faktiskt.
Men nu efter sista passet är jag sjukt trött, ni anar inte!! Ska kolla på klart på  Wallander innan jag sover i måånga timmar för jag är ledig imorogn, dock ska jag vara barnvakt på kvällen :)


please take me home.

Det var grymt jobbigt att gå upp imorse, liksom halv sju på en lördag ska inte vara nödvändigt... Gammlingarna kanske också vill ha sovmorgon, eller ahh de vet ju knappt att det är lördag äns -.-.. Men sjuukt slapp var det idag, stod i köket och chillade för de mesta. Tycker verkligen om min handledare, hon är verkligen döds skön. Trevlig och rolig personal har dem också.
Fick sluta en halvtimme tidigare idag igen, så det var lite skönt i alla fall. Ikväll blir det match för hela slanten, ska förmodligen träffa brudarna efter om det var bestämt så. Annars då?? Jaa blir sitta hemma och glo på TV, för imorgon blir det en lååååååång dag. Arbetspass på 7.00-21.00, FML


tänk att jag också har varit blond en gång i tiden.


forever alone.

Har jobbat gärnet idag, från 16.00-20.30, yfff!! Nej inte så ansträngande att jobba kväll på ett äldreboende alla är ändå på sina rum eller så sitter dem och fikar. Jag ska ju som sagt jobba imorgon, börjar kl. 8.00, för mette var så snäll att jag slapp gå upp 7.00 på en lördag.
Skulle ha träffat catrin efter jobbet men kvart över 8 slutade hon svara, och jag har ringt henne ett antal gånger så jag kommer väll inte träffa henne på hela helgen... ARG! Men fick reda på nyss att hon är på krogen istället...
Ahh nu ska jag ladda ner en film och dö i min säng.


suuuugen på något gott.

jag är sugen på en subwaymacka fullkorn med kyckling bröst, alla grönsaker utom lök, saltgurka och oliver, sedan ska det vara mycket southwest sås OMG!!


sedan är jag sugen på chips med dipp

     


kanske lite banana split också, gaaasch tjockis varning!!




Where have you been.

Somnade gott i sängen igår, utan problem. Hade så sjuuuukt sköna drömmar imorse, jag och några brudar skulle till magaluf på måndag. Tiden gick så fort och vi var där och det var the time of our lives, vii spårade så sjukt mycket. Solade badade söp som aldrig förr. Vi bara körde, framförallt skrattade vi helaa tiden för att vi hade det så bra.
Sen vaknar man ju upp i ett kallt rum i snötäckta Sverige.... åångest, take me back!!
Åhh nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 12.00 för då kommer ett nytt avsnitt av Paradise hotell..


I feel free.

Jag har varit ledig heeeela dagen idag, stört skönt måste jag säga. Gled över till catrin och fick en bit av hennes födelsedagstårta, det var faktiskt oväntat god haha ;) Vi tittade på film med niclas som även kom över. Tiden gick så fort och det var dags för träning. Mådde skit bra innan och sen ba när jag sprang runt där så började de svida skiiiit mycket i magen. Vet inte varför, var inte på humör höll på att börja gråta när mitt motståndarlag gjorde mål på mitt lag på träningen.... ARG! haha humörsvägning...
Har tagit en lång dusch och rakat mig lite var och här, tänkte ju spara mina björnben till sommarn men kände att det började bli fruktansvärt lökigt under pälsen, så vi köörde en najs rakning ppå den liksom. I FEEEEL FREEE :)
LIVING THE DREAM!!
Okej ska sluta överdriva, "ska vi göra något äckligt, baby?" AHH GAAASCH LOVE THAT SONG!
annars då?? jodå jobbar kväll imorgon breee... SHOOOOOOOOOOOOOOO

haha vi gör något äckligt... LOL




ska vi göra något äckligt, baby?


mange ger dig allt du vill ha.

Medicinen gjorde faktiskt dunder i magen, och sedan kom mamma med Dofilus som har massa snälla bakterier som är bra för magen också. Fick en liten lista på vad jag inte fick äta, det var sött, surt och stark mat/andra saker?!?! Asså vänta, ska jag äta helt livlösmat eller. Så idag blev det makaroner och köttbullar utan ketchup, inte okej, torrare än öken..... Aja hoppas det försvinner fort.

Vill bara meddela också att ida och catrin är ute och firar catrins födelsedag med massa människor, och det ringde nyss och sa att de var påväg till krogen nu. Like I allways say, FML!!
Imorgon är jag ledig så mupp catrin ska bjuda mig på fucking tårta, vare sig det är surt sött eller starkt. PUNKT.

livlös filur, som säger FML!



I am alive.

Jag lever trots mycket om och men, hade svår natt igår. Inte kunde jag sova och när jag väl somnade så vaknade jag av smärta. Huuuva. Så vi ringde läkare så vi har fått medicin, tog den vid lunchen. Det känns faktiskt bättre måste jag säga. Åhh vilken tur också att världensbästa handledare lät mig sluta 2 timmar tidigare, ingen aning varför. Så jag passade på att sova lite, jag behövde det.

Som sagt är det min bästavän catrins födelsedag idag, hon blir 19 barre!! Otroligt stooor chey faktiskt, här är man bara 17 vårar... Jaa men vi får se om hon vill ha mig hem till henne eller inte haha :) återstår och ser vad gumman tar för beslut

jag har många roliga minnen med dig, catrin eriksson.











vi avslutar med denna bild och säger, jag älskar dig.


I thought we were friends.

Jag har bara legat i sängen idag och haft ont i magen, har inte ätit något knappt. Inte direkt som jag brukar i alla fall haha, men blev en macka och lite mat på praktiken. Så jag har som sagt jobbat i 4 timmar idag, älskar vissa tanter där dom är så sjuuukt söta. Love them!!
Har pratat med några och så angående om min mage, jag har förmodligen magkatarrr och jag ska till apoteket eller till läkare imorgon så jag får medicin. Klarar fan inte en natt till!! Aja så kul är det att ha ont i magen, värre än mensvärk...

mår bajs..


come back to me, please.

Hade sjukt svårt att sova igår, för min sura mage (eller ahh hur man ska säga). Den gör så fruktansvärt ont i vissa positioner och jag vill kunna röra mig på natten inte ligga som en stel jävla pinne i sängen.
Jag klarade igenom natten och vaknade här vid 12 tiden, har bara drömt massa bra drömmar sen kl. 8, åhh massa tider från i somras och saker som kommer att hände. Efter snön kommer sol, eller?!?!
Jag ska ta mig och försöka äta något, även titta på paradise hotell innan jag åker till praktiken vid 16 tiden.

Om ni ville veta så fyller min absolut bästavän år imorgon, hela 19 barre blir hon, det kan man inte tro för hon är så liten. Men så är det, kul att man kunde vara 18 och följa med på krogen och fira min bästa kompis!! H*RUNGE


precious.

Så trött brud idag, alla är jämt trötta på måndagar. De sugerr faktiskt, speciellt om man ska börja 8 om dagarna och sluta 16. Jag lever i alla fall, har gjort nytta faktiskt, har lagat mat åt min otroligt lata brorsa som inte kan laga mat och även tagit ut diskmaskinen.
Det värsta är att det typ svider i min mage, det gör skiit ont. Så jag förtjänade att sova min två timmar såhär på eftermiddagen. Imorgon jobbar jag kväll och då kan man sova ut imorgon. Otroligt skönt måste jag säga, så nu ska jag kila ner till mamma och kolla på Mammor & Minimodeller. HAREBRA!


viktigt.


don't cheat on anyone.

Som tur vann killarna idag, så nu ligger dem delad trea. De var sjuuukt svettigt där i slutet och väldigt nervöst måste jag säga. Men vi klarade oss utan hjärtattack, ett leende på läpparna åkte vi hem med.
Varit en stund med catrin innan hon åkte till niclas. Så nu funderar jag på om jag ska titta på Mamma Mia eller Wallander, älskar ju deckare. Så tror det blir wallander :)


hard work, work.

Jag ska jobba som sargvakt/entrévakt/torkagolvetvakt, nej  men något liknande ska jag jobba som på herrmatchen idag. Den börjar halv fem och jag hoppas jag får sitta och ta betalt av alla som ska titta. Skulle ha gått på bio med brudarna från klassen men vet inte om det blir så för att jag kan bara sena och de andra kan bara tidiga. Så det är krångligt det där. Majoriteten bestämmer, eller hur det stavas haha :)


söndagar när de är som bäst..

Igår åkte jag till kusinerna för att fira Julia för hon fyllde år. Fick nudlar med wok och kycklingspett, och de hade gjort cupcakes till efterrätt som var sjuukt gott. De lyxade till det rejält där. Blev mycket skratt, även mycket prat om massa olika filmer och typ böcker, så bok-konversationen sket sig föör jag läser ju aldrig.
Gick och la mig tolv för jag skulle orka upp idag, men såklart så kunde jag inte sova, heeelt stört vad jag var trött imorse. Vi förlorade som vanligt, och jag blir lack att jag aldrig får in äckel bollen!!
Ahh nu ska jag äta min typ älsklingsrätt, falukorv med makaroner!!


bakfooooll.

Vad hände igår egentligen, haha latch!! Nej men jobbade efter praktiken, kom hem vid 8 tiden och käkade. Blev bjuden till catrin, där även ida john och niclas var. Krokade lite, spelade lite, spårade lite, skrattade lite, latchade lite. Sen när vi gick upp på catrins rum, blev det lite mer krokande och lite mer spelande. Haha, sen blev det lite för mycket för andra och somnade på el toaletto at catrinos house. Vaknade efter enn timme och ddrog hem. Idag när jag vaknade hade jag ont på ena bröstet, ett ställe på armen och ryggen. Då slog det mig att CATRIN jävel ska alltid bitas, har så fucking ont, äckel svin!!
HEJDÅ


something good.

Jag är så utvilad idag, det är helt otroligt. Sov fram till tolv, det var duuunder! Jag har ätit lite frukost och även hunnit gjort lite chokladbollar, de blev lite starka men de funkar. Jag börjar som sagt klockan 16.00 idag, så jag ska försöka fördriva tiden genom att se på någon film eller så. Tror jag har laddat ner en ny nyss, så vi får se vad det blir. Bloggar mer efter jobbet, eller ahh kanske!!


lost in the dark

Jag är såå sjukt trött efter jag har slutat jobbat. Hände faktiskt lite dramaa på jobbet idag, och de förstörde min dag!! MEn klarade mig igenom den och fick sluta tidigare, somnade i soffan så jag kunde vara pigg för att jobba med två barn. Det var heeelt okej, inte så jobbigt. Fick bara sitta framför TV:n och spela WII, var domare under ett spel och gosade med deras lilla katt :) den tyckte om mig fett mycket!!
Så man har tjänat lite cash, så jag kan betala min räkning. Imorgon börjar jag 16.00 så jag ska kika på paradise hotel nu innan jag går och lägger mig :*


shoo fjortis!! 2 år sen breeee...


living the dream.

Praktiken rullar på som bara den, känns som man har varit där längre än vad man tror. Man vet stort sätt vad alla ska göra på morgonen och hur dem ska sitta i matsalen och massa annat. Fick promenera idag, skiit tungt att dra rullstolar i snön men mysigt :) dagen slutade segt, vi gjorde ingenting speciellt. Cyklade hem åt lite, somnade och sedan tränning i 2 timmar. Såå ja jag är rätt slut.
Imorgon ska jag jobba som barnvakt från 16.30-22.00, tur att jag börjar klockan 16.00 på torsdag då. OPPPAAAH!! Aja hejdååå


fuck this shit.

Såklart så somnade jag, vaknade klockan sju igen. Tittade på filmen Drive, den var ganska bra, snygg huvudperson i alla fall. Eller asså den var speciell, inte direkt någon jag rekommenderar.
Jag vill sova nu men jag kan inte, men jag är typ trött fast mina ögon vill inte sova. Hur ska jag orka morgondagen om jag är trött :O?! Hej och hååå. Vi hoppas att det går, ska väll försöka göra något så jag blir trött :)


första dagen.

Igår somnade jag klockan 7, heeelt sjukt vad jag var trött. Vaknade halv tre inatt och blev pigg men kunde somna om efter en stund och sov till 7. Det motsvarar ca 12 timmars sömn, helskotta vad skönt. Drog en snabb frukost innan man gick till praktiken. Det är sköönt att praktisera där, man gör inte så mycket faktiskt. Eller jo man gör saker hela tiden men de är latch ju, dem är så sööta ju.
Jag och sofia fick gå in till alla själva (nervösa), och byta massa lappar och sätta på strumpbyxor så det var kul att vi fick jobba tillsammans lite iaf.
Så nu ska jag bara ta det lugnt och tagga till morgondagen :)


I feel free

Det blev lite sent igår, jag satt uppe med niklas och hans kompis och planerade deras lagfest. Spelade lite yatzi och jag ledde med så mycekt så dom ville inte spela mera. Iaam the beeest fuck the rest!! Imorse var det tungt att gå upp, åka iväg på match mot Vide. Vi förlorade med 2-1,  men vi presterade så sjukt bra, bästa matchen någonsin. Vi fick inte in bollen helt enkelt, men det var i alla fall en skön förlust.
När jag kom hem frånn matchen blev jag sjuuukt glad när jag fick reda på att det blev pizza till middag. Men är sugen på marängswisch, men neej bort med sockret nuu!!


rädd som en hare...

Jag kom som sagt hem typ precis, men en sak ska ni ha klart för att jag är ensam hemma. Jag har mitt vardagsrum+sovrummet mot skogen. Är rädd som en hare och vill att någon ska komma hem. Försökte ringa mamma och brorsan men ingen svarar, vågade absolut inte vänta tills telefonsvararen kom i fall ddet skulle va som i skrääck filmerna att det kommer en låt. SNÄLLA RÄDDA MIG MAMMA!!



livet leker.

Igår slutade fredagen inte så dåligt, gick över till catrin och chillade lite. Spelade PS3, snackade, hann åka till stan och träffa ida på krogen, plus andra ärenden. Vi var uppe till 6 typ, men catrin var uppe till halv 8 för jag snarkade hehe, så typiskt mig. Sov som stockar till 4 tiden, och har inte gjort något vettigt sen dess. Var ute på promenad innan vi begav oss till ida föör att titta på några One Three Hill avsnitt, så dunder bra.
Men nu är jag hemma, efter en lång dag, imorgon är det match och sedan är  det bara att tagga till praktik på måndag... -.-
                                                                  saknar sommaren som aldrig förr..


hahahahahaha.

Kvällsunderhållning:
Det var en blondin som kom hem till sin man och sa: - Idag fick jag 20kr av en man om jag klättrade upp i trädet. Mannen: - Är du dum eller? Han ville ju bara se dina trosor. Blondinen: Jaha...

Nästa dag sa blodinen: - Idag fick jag en glass av samma man som igår om jag klättrade upp i trädet igen. Mannen: - Men han ville ju se dina trosor igen. Blondinen: - Jag lurade honom, för jag tog inte på mig några!


booooring

Jag har så tråkigt man kan ha på en fredag kväll, jag gör ingenting. Har tittat på The Fast and The Furious, men nu då, vad fan ska man göra nu. Alla är inne helt döda, andra är ute på krogen, och jag är hemma och ruttnar. Så här tråkigt har jag aldrig haft det faktiskt. Ibland kan det vara skönt, men det har varit för många såna här kvällar. Sina kompisar är 18 år och dem går ut, vad fan gör man själv jo man sitter hemma....
FUCK YOU FREDAG FUCK YOU!!


kossoooooooR

Jag har tittat på ko-kvinnorna, sjukaste jag har sett. En kärring på 77 barre kan inte släppa sin kossor, och hon har blivit tacklad eller vad man säger, av en kossa så hennes rygg är helt fuckad. Hon har huvudet vid knäna, hon är alltså framåt böjd. Sover i stallet ibland för hon orkar inte gå in, hon plockar ko bajs med händerna. Åhh så sjuuukt äcklig människa. Rekommenderas inte, fast lite kul vare..

denna människa är den sista jag vill möta en mörknatt i skogen.....




SOFIA FUCKING BLOMSTEDT, största FIRIN i staden

Om ni undrar vem som är största firin i staden, det är verkligen Sofia Blomstedt. Hejdå


sjukaste straffen, Anna Torstensson


jeanette.

Jag sitter och kollar på Paradise Hotel, det är sjukt bra asså. Men nu åkte min favorit tjej åkte ut, för att en annan firi kom in och tog hennes plats för hon var säkraste tjejen. ÅHHH jag gråter, fuck off nu är det ju inge kul. Jag hoppas hon kommer in igen som Maren gjorde.
Jeanette är snygg och har allt, lilla pluppan <3






fredag den 13

DAM DAM DAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! fredag den 13 idag, it's a bad day today. Det ända dåliga som har hänt idag var att jag ramlade med mina grikkor på isen, fyfan vad ont det gjorde. Fintade en, fintade två sen sket det sig när man kom till en kille... Annars då? Hemma och har laddaat ner The fast and the Furious Tokyo drift, den är sjuuuukt bra :) Ska kolla på den snart, men tänker på vad jag ska göra ikväll. Har inget planerat, som vanligt. Men jag hittar väll på något tillslut.


deprimerande väder.

Igår somnade jag halv nio, vaknade halv tolv och var svin pigg. Tror ni jag kunde sova efter det? GLÖÖÖÖM. Var heelt trött i skolan, sov på hela naturen. Men det var ändå ovärd lektion. Det ända positiva idag är att jag fick sluta tidigare, sen att vi ska åka skridskor imorgon på idrotten. Spååårat kul, älskar att kötta på skridskor.
Vet inte om det blir någon träning ikväll för jag har ingen skjuss så jag vet inte hur det blir, jag är också fortfarande trött från skolan. Jag vill ha praktik nu så jag bara kan chilla lite.


en helt vanlig dag.

Inte så mycket den här dagen, eller ahh det var den första. Dessa tre dagar är helt onödiga, vi har en lektion i varje ämne på tre dagar. Nästa vecka drar jag på praktik i fem veckor, jag får gratis mat på boendet och jag får ändå matersättning. Laaatch cashar in 750kr bara sådär.
Btw har även jobbat idag, saknade min lilla topollo :) Synd att jag ska på praktik nu så jag vet inte hur mycket jobb det blir för min del, inga cash där inte.... Men vi får se helt enkelt.
Nu ska jag kika på någon film, vi får se vad TV:n har att erbjuda annars blir det till att tanka ner en ny.


it's a happy day.

Vaknade vid tolv tiden idag och gick direkt in till duschen där jag satt mig på golvet och somnade. Sov till halv ett och då var det bråttom, torka håret och äta. Blev yoghurt till lunch, sen var det bara iväg till tandläkaren som inte hade något att förmedla. Tandläkare är så dryga och äckliga, med sina plastfingrar och speglar i käften. Så vidrigt, men tur så pillade hon inte mig i käften.
Gick till skolan och pluggade inför psykologi provet och då var det avklarat: CHECK! Skit nöjd, nu slipper jag det. Måste ringa min praktikplats på fredag eller imorgon eller något. Ska ha praktik fem veckor framåt i nästa vecka :) hoppas det är chill och inte bara torka bajs. Men nu ska jag kolla på 17 again innan jag sooover sött.'

BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.


warrior

SÅ FUUUCKING BRA FILM!! De är så mycket känslor som utspelar sig, glädjen och smärtan tillsammans!! Att se denna är ett måste, sista fighten grät jag mig igenom. Åhh älskar den, alla måste se den!! Riktiga Fighters, det är en film för alla.


joel kinnaman

sjukt jävla spårat snygg!




call your girlfriend

Det går inge bra för mig, det här med att plugga är svårt. Jag vill inte veta hur människor reagerar och beter sig, jag ska inte bli någon jävla psykolog. Jag bryyr mig inte, åhh lackar snaaaaaart. Men tur att jag kan stortsätt allt. Jobba jobba jobba på!! DÖÖÖÖÖÖÖÖH


me and you

Att jag alltid ska vända på dygnet helt stört konstigt. Varje dag vaknar jag vid 3 tiden, och hur ska detta gå när jag börjar skolan på onsdag ?! Har ett omprov imorgon 15.20, vi tackar så mycket att det inte var på morgonen. Ska även till tandläkaren för att kolla om min plastskena har gjort susen, men dock har jag knappt använt den. Men mina tänder sitter kvar som en smeck!
Jag ska plugga vidare på psykologin, för jag har ju pluggat otroooligt mycket idag haha :) Hare bra hej!!


sööndag, degdag

Söndagar är så degiga så det finns inte, man gör inget nyttigt. Antingen är man bakis eller så är man bara jävligt trött, eller både och. Jag har inte gjort någon nytta idag utan bara tittat på TV men just nu är det Austrailia som lockade mig mest. Jag vill ut på promenad men catrin sover förmodar jag, så ahh vi får se hur det går med den biten. Btw skulle pluggat idag men de sket sig för jag var så himla trött, så nu ska jag trötta vidare. HEJ
FUCK HEJ

MINA BÄSTAVÄNNER!

Jag har världens bästa vänner som alltid ställer upp för mig och är där när saker är svåra och omständiga!! Jag älskar er, Catrin Eriksson och Ida Hagen, ni lyser upp mina mörka dagar. HARE BRA HEJ!!


live a wild life.

Jag vill bara leva mitt liv utan omständigheter och alla problem, men de kunde jag ju glömma!! Varför ska saker alltid komma ivägen, kan inte allt bara flyta på som vanligt, men ingen sa att livet var lätt att leva.
Jag är uppe till 5 om nätterna och tänker en massa på alla saker som jag gör, det är ganska bra för att se vad jag ska förbättra mig på. Just nu vill jag träna, fast ändå inte är inte taggad längre, eller jo innebandy <3
Ikväll vet jag icke vad jag ska göra, har i alla fall gäster hos mig. Mina kussar kommer på besök men pallar verkligen inte vara hemma och jag vill kröka! Hej




true words.


Zibanejad avgjorde

EFTER 31 ÅR SÅ ÄR VI VÄRLDSMÄSTARE I ISHOCKEY!! Vilken jävla match, det stod 0-0 in i sista perioden, och det var så spännande hur båda lagen tryckte på. När det var 30 sek kvar av sista så rädda Gustafsson oss från att få silvret. I förlängningen så avgjorde Zibanejad genom ett friläge, synd bara att det var en djurgårdare som avgjorde hela matchen.
Sen efter svenska nationalsången hade varit så började dem spela Avicii-Levels, bästa jag har varit med om, älskar avicii :)
STORT GRATTIS TILL TRE KRONORNA SOM TOG HEM VM GULDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Zibanejad avgjorde

EFTER 31 ÅR SÅ ÄR VI VÄRLDSMÄSTARE I ISHOCKEY!! Vilken jävla match, det stod 0-0 in i sista perioden, och det var så spännande hur båda lagen tryckte på. När det var 30 sek kvar av sista så rädda Gustafsson oss från att få silvret. I förlängningen så avgjorde Zibanejad genom ett friläge, synd bara att det var en djurgårdare som avgjorde hela matchen.
Sen efter svenska nationalsången hade varit så började dem spela Avicii-Levels, bästa jag har varit med om, älskar avicii :)
STORT GRATTIS TILL TRE KRONORNA SOM TOG HEM VM GULDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hockey

BTW när jag kom hem från ida kom jag på att det är JVM, då måste jag ju titta för det är final mot Ryssland. Jag hoppas de vinner, det står 0-0 och det är 3 minuter kvar av andra perioden. Sverige trycker på bra och har bra försvarsspel, jag tror de tar hem detta! Om inte då kommer jag bli deprimerad.
JAG HEJAR PÅ ER SVERIGE!!!!


det är ju så nära!!

Har spenderat kvällen med ida, vi har tittat på en massa one tree hill avsnitt och pratat en heldel saker som har hänt och vad vi vill göra i framtiden. Usch vill bara ha sommar nu och bara kötta!
När jag var hos ida så blev jag helt taggad på att träna, jag måste träna imorgon. Jag har inte tränat på typ en vecka och jag saknar att ha träningsvärk. Att vara svettig och veta att man har jobbat bra under träningen. Så träning imorgon är ett måste!


what's up?

Vad är grejen med att allt bara fuckar ut för att det är 2012. En krockar, en annan föll från 7m, alla ligger på sjukhuset, det blir naturkatastrofer. Är det detta år allt går under? Heelll noo vi ska kötta oss igenom alla skador och bara köra på som vanligt.
Från de ena till de andra det blev ingen handling för mig idag för att mamma handlade för tidigt och då sov jag. Så bara för de har jag ingen fruktsallad, nudlar, yoghurt eller någonting. Fett ledsen i ögat, jag är hungrig. Jag ska gå och ta något nu hejdå!!


levels.

Skulle försöka vara vaken och titta på fame men det blev inte så jag slumrade till även fast jag sov till 4 idag :) goood job good job. Blev väckt av att catrin ringde, vi ska över till Ida för att gamea familjespel mot hennes familj. Brukar alltid bli galet mycket skrattt och ett och ett annat glass också. Vi spelar verkligen i fleertal timmar, så galet kul. Ska försöka pigga upp mig lite, låta håret torka sen rör jag mig mot henne :D


I will never be the same.

Var uppe ända till 5 imorse och tittade på massa Paradise hotel avsnitt. Skulle försöka hålla mig vaken länge men det sket sig, så jag gick och la mig istället. Vaknade vid 4 tiden idag och har galet ont i ryggen för min dåliga säng är helt mjuk. Har i alla fall varit duktig och dammsugit mitt rum, eller mamma tvingade mig.
Sen dess har jag bara tittat vidare på Paradise, och en svensk har kommit in. Han är fan fett snygg, hoppas han sopar banan där.
Men nu ska jag försöka övertala mamma att köpa en fruktsallad till mig, är galet sugen :)


FIINAAAAL!

Sverige är i Junior VM final, dem vann mot fucking firi finland på straffar. FYFAN VAD VI ÄR BRAAAAA :D Det blev 3-2 till Sverge på straffar, ojj vilken spännande match och sjuuukt slut. Nu blir det bara att tagga till mot Kanada eller Ryssland, sen så är Juniorerna världsmästare i hockey. Vilket lag, vilket lag vi har helt sinnes!!


växer killar på träd?

Synd att inte killer växte på träd, eller att de snyggaste kunde ställa sig på rad och så fick man välja och vraka bara. Byta lite då och då, nej inte byta man ska älska den man har.
Ta långa promenader tillsammans och kunna vara tillsammans utan några omständigheter. Ha en framtid tillsammans med familj och vänner. Tänk att bara mysa och värma varandra när man fryser, någon som skyddar dig mot allt.
Skulle kunna dö för en kille juste nuu, eller ahh bokstavligt talat, gaaaaasch!!! GIVE ME A MAN!

pappa kommer nog vara den ända killen i mitt liv..


hur ska jag glömma dig?

Var som sagt med catrin igår, och även niclas :) Vi var uppe till ca 7 på morgonen och tittade på film, somnade galet skönt i catrins säng nr.2. Vi åt sallad till lunch idag, dunder gott. Catrin är verkligen skit bra på att gööra sallad, det är något med thai fingrarna.
Gick hem vid 5 tiden och åt, efter det har jag bara hängt framför datan och tittat på paradise hotel. Det programmet är helt farligt, man fastnar.
Imorgon blir det plugg stort sätt hela dagen, går ut på kvällskvisten tror jag :) hej pårej


hey what's new?

Jag är galet glad för jag har köpt en dator, en som är så myckeet bättre än den gamla tjocka äckliga datorn jag har haft :) så nu blev det en bärbar acer dator, den passar mig perfekt. Har fixat lite med den och installerat massa program som är bra att ha. Funderar på att ladda ner en film eller något :).
Hej hopp på er


2012

WOOOP WOOOP! DEt är 2012, de året vi alla ska dööööö. Nej nu ska vi inte vara såna, utan vara glad för det nya året. Invigde året med Catrin, Ida, Emma, Nea, Carran, Sofie, Johanna och Ancheli. Vi åt värsta 3 rätters och alla hade lagt ner tid på de dem skulle göra. Jag catrin och ida drog in till slottet träffade en massa folk där och sedan åkte vi på fest. En och en annan tår kom, och mycket drama. Som sagt killar är som dem är.
Idag har jag och catrin sovit skiit länge och bara degat, åkte till stan för att äta på SUBWAY. Det var dunder under gott, och nu är jag hemma, ska försöka titta på film sen ska jag sooova jävligt gott!!
HARE BRA HEJ

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!