inhandla nytt?






can you come over?

HELLLOOOOOOO DÄR!! Älskar skoldagarna nu, haha gör ingenting óch bara glider på räkmacka. Alla andra gör sina arbeten, men dags att komma igång snart. Någon annan gång kanske, skoooja!
Inget speciellt har hänt idag, har bara jobbat och nu är jag hemma och kollar på BB. YEAH BUDDY. Eller joo när jag skulle hämta Topollo på dagiset så var det en man som lämnade sitt barn i en sådandär cykelstol som man spänner fast ungen i. Sen så kommer han på en sak han skulle hämta, lämnar då barnet på cykeln. TROR NI INTE DEN VÄLTER!!!?!?! Ungen skrek som en stucken gris och var genom blöt, så kommer pappan ut och ba "har det hänt nåågot?" HALLÅÅÅ DIN UNGE ÄR BRUN AV VATTNET?!?! helt jobbig...
så tack och hhej..


just another day has come.

Sovmorgon kan vara det bästa på hela veckan, dock så slutade man halv fem. Men tiden gick fort när jag och sofia gömde oss från lärarna. Haha våran svenska lärare jagade oss, heelt läskig. Hon döck upp överallt... så det sket sig att gömma sig. Dagen är förbi och jag har även hunnit tittat på träningen, har ju fortfarande ont i foten eftersom jag spelade match i helgen. Så hoppas jag kan träna på onsdag sen är det full rulle med matcher i helgen. På fredag blire kina med några tjejer från förra Danmarkslaget, så det blir mysigt. Sen ska ju mina brudar till AVICII på lördag, så jävla sjukt avis... om man ändå var 18. Nu skriker snart bigbrother åt mig så dags att göras iordning sig.




what do I want?

Jag vill ha denna jacka från Gina, men vill ha den i blå, och såklart så finns inte dem kvar så vi fårse om jag tar den beige istället.




Sedan såg jag den här(tror jag?!?!) på Vero Moda och var lite liknande och den är blå, så fårse hur det blir och vilken jacka. Maybe I found someone neeeew!




I hate this day!

Jag har varit otroligt dålig på att blogga, men jag har inte gjort något speciellt så har inget att skriva... Men aja nu ger jag ett försök i alla fall. Idag är det ju måndag, sämsta dagen på veckan tycker jag. Sedan har vi börjat med ett tema Som heter lycksfällan, ännu mera tråkigt.
Åkte hem så fort som möjligt från skolan och har tittat på JS sen dess, och ikväll väntar BB, kommer bli en dunder kväll framför TVn.
Hare


kusinerna.

Jag är hos kusinerna och chillar lite, det är faktiskt ganska skönt att vara här på landet. Idag har vi faktiskt grillat korv, jag älskar att grilla korv, det kan vara det godaste som finns nästan.
Jag skulle ha haft träning idag men jag har ont i foten och kan inte träna, eller spela match på fredag. Jag hoppas jag kan spela på söndag, annars dör jag.
Imorgon åker jag hem härifrån och jag hoppas att catrin kan vara med mig. Annars sitter jag väll bara hemma och ruttnar.... hejdååå


semlisdag.

Idag är det semlansdag, alla äter semlor ändå innan och efter det äns är dags. JAg har lagat mat till min kära familj som blev väldigt lyckad måste jag säga. Sen fick jag för mig att åka till kusinerna för jag hade ändå inget att göra, så så fick det bli och nu är jag hemma hos kusinerna.
vet dock inte hur länge jag blir kvar men ska blogga iaf..


I win, you lose.

Fy vad jag inte kunde sova inatt kände jag, helt varmt och nej jag orkade inte... Somnade en stund i alla fall och jag har inte lika ont i foten, det har blivit riktigt bra efter mitt fotskydd som verkligen funkar. Så jag ska ha på mig det i stort sätt hela tiden.
Idag ska jag jobba 16.00-18.00 sen vet jag inte vad som händer. Jag funderar på om jag kanske ska åka till kusinerna för jag behöver vara ute på landet, typ. Neej men jag hoppas bara dem inte är i fjällen eller något.
Nu ska jag plugga matte och göra klart en uppgift.


storvreta snyggingar!




my life sucks.

Igår firade vi hanna som sagt, blev lite röj och hon bjöd på sjukt god mat. Jag erika och sofia drog till en fest, det var ganska kul. Eller ahh av de jag minns men inga danssa kom jag ihåg. Men jag skämde ut mig och ramlade, fick lite ont men kunde gå och sådär.
Kom hem med livet i behöll och vaknade imorse med en svullen fot som var bortdomnad och blåå, kunde inte röra den utan att det gjorde ont. Så nu kan jag knappt gå utan att det gör ont och på detta har jag feber, just my luck!! Så idag är det söndag, ska bara chilla och kolla på Wallander.


strobe.

Jaa ni igår blev det inte mycket heller, blev bara hemma och däckade i sängen framför Step up 1 som jag råkade somna till. Sofia väckte mig med ett sms och sa att vi skulle till stan och handla något. Åkte ner och latchade, och snart ska vi till hanna för hon har födelsedagsmiddag :) Hoppas det blir trevligt, det kommer de säkert bli med mysiga brudar. Sedan får vi se vart lilla jag hamnar någonstans, bortamatch?!?! DRIVER hare bra hej

miss my homies... cattzooor och idisch.


hey what's new?

Sista dagen idag på praktiken, är faktiskt nöjd över min insats men jag vet att jag kunde göra vissa saker bättre. Men men, jag ska försöka fixa sommarjobb där på plan 2, dom är så mysiga tanterna/gubbarna. Bjöd på lite kaka och sedan fick min handledare en liten present av mig som hon blev så nöjd över :)...
Fick lämna urinprov och blodprov idag på vårdcentralen, det var lite komplicerat man fick säga deras personnummer och när det är taget, bla bla bla.....
Sov efter jobbet, och jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Jag försöker få sofia på äventyr, men våra planer går inge bra... we have to work harder!! nu ska jag äta något som heter tapas, väldigt skeptisk...


I walk the line.

Idag steg man upp och duschade, och gjorde god mat. Unnade lite mig själv där genom att åka och sola. Det är så grymt skönt, man får känsla att man ligger på stranden och lyssnar på musik tills ljuset slocknar....
Kom till jobbet vid 4 tiden och visade sig att jag började halv fem... *suck*
Men gjorde ingenting, jag gick till halv nio som jag skuulle göra. Sen när jag gick in till min favorit tant och sa att imorgon var min sista dag, sa hon att hon skulle börja gråta för hon skulle sakna mig så mycket. Asså jag blir helt rörd, min lilla tantis.
Haha sen tyckte en av gummorna att jag och sofia skulle bli modeller för vi var långa och hade fina tänder, vi har det som krävs hahaha. Alla tror att vi är syskon, det är konstigt för jag är liksom sååååå mycket snyggare än sofia ;););););) (hoppas hon läser detta)
HEJ pÅ ER


center stage, turn it up.

Jag har varit sjuuukt dålig på att blogga men har inte haft tid eller orken till att blogga. Har knappt suttit vid datan bara sovit och tagit hand om min sjukling till bror.
Denna vecka har jag praktiserat, jobbat som barnvakt, kollat på Storvreta match, sen inte så mycket mera. Har inte blivit någon träning denna vecka för jag har jobbat båda gångerna. Plus har jag spelfritt denna helg, under dunder. Imorgon tror jag ska vara med sofia om det blir som vi tänkt oss, sen lördag blev jag bjuden till hanna på middag, SEN ÄR DET FUCKING LOOOOOV.
Har inget planerat och jag ska typ plugga för det mesta, måste komma igång med skolarbete...


bad girl, really bad!

JAa har var det inte livat måste jag ju påpeka, men ska dra en liten historia om vad som har hänt denna helg då.

Fredag: Jobbade kväll, drog hem och catrin&ida kom över, plus några killar. Det var dunder tråkigt, heelt stelt... Men ahh jag och ida satt kvar uppe och prataade om allt och ingenting. Somnade gott den natten.

Lördag: LEDIG!!! Vaknade av att nickes kompis kom in och börja skrika på mig, han var heeelt bakfoll. Sånt får man ta ibland, men jag sov vidare. Sedan var det ju dags för innebandymatch i självaste Enköping, sveriges närmsta stad!! Vi spelade sjukt bra, men vi förlorade... säger ingenting om det för man ska aldrig hänga ut någon... Men kom hem ganska sent och gjorde middag till mig och catrin. Vi blev sugna på något gott och halvsprang till ica, hann precis. SEn var vi bara hemma hos henne och satt på CR.

Söndag: Vaknade av att det var så sjukt löökigt i catrins rum, och hon sov med duntäcke på sig. Kunde inte fatta hur hon äns kunde sova.... Gick hem så jag skulle kunna hinna äta innan nästa match mot Alunda, och jag kan bara säga hare bra hej till den matchen, så slut pratat.
Färgat håret precis och snart Wallander :)


 


ohh sexy girls.

Var med catrin igår kväll, vi skulle gibba lite the sims3, men det kunde jag ju fet glömma. Min dator var verkligen inte samarbetsvillig utan bara la av, alldeles för het, D DE!! Nej men vi satt på CR och latchade, alla är så roliga, man bara skrattar. Så sjuka människor det finns i världen.
Skojsigt var det, mycket skratt åt alla italienare och turkar haha, ingen av dem visste vad en guidos va. HALLÅ PAULY D ?!?!?!. Nej det blev en trött natt och har bara degat idag, tränat lite, kanske ska sluta på innebandy.... nej men man önskar det ibland för vissa personer!!
Ikväll ska jag inte göra något, ska titta på ett paradise hotell avsnitt och imorgon jobbar jag kväll. Sen är det fucking helg utan en tjatig morsa!!

ta mig till lycka!!


hur livet kan förändras fort.

Jag är skiit arg, att den man förväntar sig ska äälska en mest på denna jord bara kastar en massa skit. Det är inte ovanligt, men idag var det som värst. Man ska skita i vad andra tycker om den du älskar mest. Jag vill dö, bara lägga avtotalt och leva i en annan värld. Där man kan leva i frihet utan beskymmer och isolering.
Ett ställe utan problem, bara köra på som man vill.. den dagen, den dagen..

su getir

Vänta vem går upp halv 8 när man är typ 90 barre, hur orkar man :O Sover heeela dagarna typ, arg. Man äter icke frukost vid den tiden eller duschar -.- Aja roligt har det varit på praktiken idag faktiskt. Älskar att det är massa utländskar och jag satt på Su Getir, en kurdisk/turkisk låt. Alla förståd vad den handla om och vi stod och dansa. Fan poppis nu när man kan dansa som en gud.. (NOT).
Slutade ju tidigt idag, och ikväll är det träning. Känner på mig att den kommer vara lika jobbig som vanligt... FML!
Nu ska jag dunka musik och städa det sista i mitt rruuuum





what it used to be.

Är hemgången från praktiken, det var ovanligt lugnt för att vara kväll. Det brukar vara stressigt men det var lugna puckar. Alla var nog trött tror jag, även jag :) Slutade vid 9 tiden och då var det full makaron hem med cykeln för att hinna med att se Mammor & Minimodeller, älskar det programmet. Sitter jämt och garvar åt mammorna som är så skämmiga, haha! Helt hjärntvättade.
Nej nu måste jag sova för imorgon börjar jag halv 8, huuva hur ska jag komma upp??


bring it, biitch!

Måndag är en sådandär dag man bara vill ligga kvar i sängen under sitt varmatäcke och sova hur länge som helst. Idag hade jag ju en sådan tur att man fick en sovmorgon och jobbar kväll, dunder. Så jag gled ner på till city, och inhandlade ett par svarta byxor plus en blå tröja. Jag är nöjd med köpen, mindre nöjd att allt ska kosta pengar... ARG!! Tänk om man skulle få gå in i en affär och bara välja och vraka utan att betala, ouuuff living the dream.
Neepp här kan man icke sitta hela dagen måste ju hinna ett paradise hotell avsnitt innan ju, hjäälp skynda!!





jag känner mig rätt äcklig.

Helgen har varit rätt rolig ändå, fredags hängde man med brudarna och körde på som bara den :) Igår  (lördag) var jag bara hemma, mådde ju sådär måste jag ju säga. Men jag överlevde med att titta på Real Steel som var under dunder bra faktiskt, rekommenderas starkt till alla.
Idag är det söndag, bästa dagen att bara ta det lugnt på. Har dunkat en massa med musik samtidigt som jag städade. Älskar när man tar dammsugaren och använder den som mic och stativ. Haha man måste ju leva sig in i musiken, plus så dansar jag haha :) SPÅÅÅRAR, DVD! haha....
Ikväll kallar Wallander på mig, med nytt mord. HEJDÅÅÅ


hur var det nu igen?


den dagen.

Så sjuukt trött dag idag, vaknade flera gånger av att jag var heelt torr i munnen. Sen bar det iväg på match och man mådde ju sådär, men blev allt piggare efter som. Matchen slutade 5-4 till oss, första matchen jag spelar då vi faktiskt vinner. Kollade på herrarna som förlorade, men det var rolig match i alla fall.
Sitter nu hemma helt avdankad och sover till och från helatiden, försöker hänga med i den där förbannade melodifesivalen fast det suuuger ju. hejdå


för mycket av de goda.

Igår åkte jag och sofia till Maxi för att handla some candy för kvällen. När vi väl kom hem blev det bråttom för vi skulle till Tess innan vi skulle på chiillkröket.
Men vi kom till Tess och Marre var där också, snackade en massa om praktiken och om annat. Hade det allmänt trevligt. Rörde oss vidare till killarna och körde lite där, blev lite för mycket för viss än andra. Men det bjuder vi på. Match idag och jag har snart samling, är trött och bakfoll som fan, plus ont i halsen. Jag hoppas det går bra ändå, och efter matchen ska jag kolla på IS Saga herr DIV2 mot Livets ord. Kommer vara en rejäl match i allians 12.30, det kan jag säga. HEJDÅ SKA DRA


love is a relationship set on fire.


nu tar jag dig till himlen.

GODMOOORGON SVERIIIGE!! Jag lever, jag är vaken, jag har vaknat på rätt sida. Sovit ett antal timmar inatt, det behövdes efter den hårda träningen.
Igår visade mamma mig en bbok där man skulle räkna poäng av de man åt. Man ska komma upp till 20 poäng om dagen och inte mera, så min frukost bestod av 5.5 poäng, lunch och middag har jag 14.5 poäng att använda mig av. Funderar lite på att utesluta kolhydraterna lite. Vill gå ner i viiikt nu.
Aja ska ladda ner en film och sedan är det väll bara att fara till jobbet vid 16.00 tiden.


THE LEVELS DAAAAAAAAAAAAAAANCE


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!